Fiskeburger med eple-og fennikelsalat

Kjedelig med fiskeburger og potet til middag? Det må det ikke være! Alt handler om det riktige tilbehøret. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk fiskeburgere
– 1 fennikel i tynne skiver
– 1 eple i tynne skiver
– 4 store poteter i båter
– Ferskpresset sitronsaft fra ca. 1/2 sitron
– Olje til steking
– Salt og pepper

Dressing:
– 1/2 boks rømme
– Salt og pepper
– Litt ferskpresset sitronsaft

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 200 grader. Vend potetbåtene inn i olje, salt og pepper, og sett de inn i ovnen i ca. 20 minutter. La fiskeburgerne steke i omtrent 10 minutter sammen med potetbåtene. Bland fennikelskiver og epleskiver i en bolle og tilsett sitron. Bland godt sammen. Rør sammen dressing og server. Dryss gjerne over frisk, kuttet persille.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.