Fiskeburger med dillsaus og salat

Fisk og dill er som Knoll og Tott! Sunt er det også, så her er det bare å sette på ovn og glede seg. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk fiskeburgere
– 1 pose grønn salat
– 1 tomat
– 2 stilker vårløk i tynne ringer
– 3 reddiker i skiver
– ½ eple i tynne skiver
– Olivenolje
– Salt og pepper

Dillsaus:
– 3 ss rømme
– 3 ss majones
– En kvast fersk dill, finhakket
– Salt og pepper etter smak

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 200 grader, og varm fiskeburgerne i en ildfast form i ca. 15 minutter. Bland alle ingrediensene til dillsausen i ei skål, og bland godt. Smak til med salt og pepper. Bland ingrediensene til salaten i en bolle sammen med litt olivenolje, salt og pepper.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.