Fiskeburger med couscoussalat

Hvis du er litt lei av poteter og de andre vanlige tilbehørene, er couscous et godt alternativ. Den er lett og luftig og tar ikke mye tid til å lage heller. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk fiskeburgere
– Couscous til 2 personer
– ½ agurk i skiver uten kjerne
– 8–10 cherrytomater, delt i to
– ½ rødløk i skiver
– 40 gram fetaost
– En neve fersk basilikum

Dressing:
– 3 ss rømme
– 1 ts sennep
– Sitronsaft
– Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 200 grader og varm fiskeburgerne i en ildfast form i ca. 15 minutter. Bland rømme og sennep i ei skål. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Kok couscous etter anvisning på pakken. Tilsett agurk, cherrytomat og rødløk mot slutten av koketiden og rør godt rundt. Tilsett fetaost og basilikum rett før servering.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.