Fiskeburger med blomkålsalat

Trenger du et nytt tilbehør til fiskeburgeren? Prøv denne deilige blomkålsalaten som kan friske opp middagen. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk fiskeburgere
– 1 blomkål i skiver
– 2 gulrøtter, revet
– 1 liten rødløk i tynne skiver

Dressing:
– 3 ss majones
– 3 ss rømme
– Tabasco etter smak (kan sløyfes)
– 1 ts dijonsennep
– Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Tenn grillen eller stek fiskeburgerne i stekepanne, og bland sammen dressingen. Smak til med salt og pepper. Legg blomkål, rødløk og revet gulrot i en bolle. Tilsett dressing og bland godt sammen. Legg fiskeburgerne på grillen og grill dem i 3 minutter på hver side, eller til de er varme. Server sammen med blomkålsalaten.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.