Fiskeburger med avokadokrem

Er det for tidlig med burger på en mandag? Svaret er helt klart nei, særlig når den lages med fiskeburger og avokado. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk fiskeburgere
– 2 hamburgerbrød
– 1/4 agurk i tynne strimler
– 1/4 kinakål i tynne strimler
– 1/2 liten rødløk i tynne skiver
– Sitronsaft
– Salt og pepper

Avokadokrem:
– 1 avokado
– 3 ss crème fraîche
– 1 ss fersk limejuice
– Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Tenn grillen eller stek fiskeburgerne i stekepanne. Del avokadoen i to og fjern steinen. Kjøres deretter med stavmikser eller kjøkkenmaskin sammen med crème fraîche og limesaft. Smak til med salt og pepper. Legg agurk, kinakål og rødløk i en bolle, skvis over litt sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Grill fiskeburgerne i ca. 3 minutter på hver side. Varm gjerne brødene raskt på grillen. Server.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.