Fikk rødt kort da Start spilte uavgjort

Aksell22. august 20192min0
Martin Ramsland - Sparebanken Sør Arena - Kile

Skeid – Start 1-1 (0-1): Start fortsatte sin gode statistikk med nok en ny kamp uten tap da det ble poengdeling på Intility Arena. Men Start vant kortstatisikken med fire gule og ett rødt mot Skeids null.

En av de som fikk kort var Martin Ramsland, som igjen fikk tillit fra Start. Han gjorde en god figur de første førtifem, men like etter pause kom han i duell med Ahmed El-Amrani. Ramsland sier at han hoppet opp og må treffe med knottene noe sted eller ta salto. Knottene gikk litt for grovt i kroppen til El-Amrani og dagens dommer dømte rødt kort. Bare fem minutter senere utlignet Skeid til 1-1.

Utover i omgangen stod Start lavt, men kom til noen sjanser. Jonas Deumeland hadde en veldig god dag i målet og ble kåret til bortelagets beste spiller med mange feberredninger og gode involveringer.

Med uavgjort er Start nede på 3. plass på tabellen to poeng bak Sandefjord. Neste kamp er søndag kl. 18:00 på Nammo Stadion mot Raufoss.