Deumeland årets spiller av spillerne

Da Start-spillerne skulle kåre årets spiller i 2018, så var det liten tvil om hvem som fortjente den tittelen. Han fikk over halvparten av stemmene fra sine lagkamerater.

– Jeg må takke lagkameratene mine som har stemt på meg. Det er en stor ære. Det føles bra at lagkameratene dine setter pris på innsatsen du gjør, sier Jonas Deumeland til IK Starts nettside.

Tyskeren ble hentet inn etter at Håkon Opdal pådro seg en skade under oppvarmingen til kampen mot Vålerenga i april og hadde ikke spilt førstelagsfotball på flere år. Derfor var det mange som stilte spørsmål ved hvor god Deumeland faktisk var.

Han signerte en langtidskontrakt med Start i høst og ser frem til å kunne hjelpe klubben med å rykke rett opp til Eliteserien igjen.

– Start er en klubb med stort potensial. I 2018 var vi et ungt og urutinert lag, som var nye i Eliteserien. Det tok oss en stund å «finne oss selv», og det kostet oss mange viktige poeng i starten av sesongen. Jeg er sikker på at vi, med hardt arbeid, kan rykke opp i igjen til Eliteserien, og etablere oss der.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.