Bruschetta med kjøttdeig og grillede grønnsaker

I dag skal vi lage en klassisk italiensk rett med en liten vri: Bruschetta. Det er mest kjent som en forrett, men med denne oppskriften blir det lett til en ny klassiker på middagsbordet. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • Salt og pepper
  • 1 broccoli
  • 1 paprika
  • 1-2 tomater
  • 2 skiver brød
  • 1 hel sylteagurk
  • 1 ss frisk persille
  • 2 cm av en purre
  • 1/2 dl majones

SLIK GJØR DU

Tenn på grillen og krydre kjøttdeig med salt og pepper og form til to biffer. Pensle med olje og grill, eventuelt panne- stek med litt olje, i 5-10 min. Del grønnsakene i mindre biter og grill eller pannestek sammen med brødet. Hakk sylteagurk, persille og purre og rør sammen med majonesen. Smak til med salt og pepper. Smør litt majones på brødskivene, og ha kjøtt og grønt på toppen. Server med resten av majonesen.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.