Bakt laks med asparges og sitron

Det blir ofte mye kjøtt og feit mat på grillen. Derfor er det av og til godt med bare laks og grønnsaker! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 4 sitronskiver
  • 1 fedd hvitløk, i tynne skiver
  • 1 bunt asparges
  • 1 pose salat
  • 1 neve dill
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • Aluminiumsfolie

SLIK GJØR DU

Tenn grillen. Skjær av ca. 2 cm av nedre del av stilken på aspargesene og skrell selve stilken. Riv av to foliebiter på ca 30×30 cm og fordel aspargesene. Legg laksefilet på asparges og pensle med olivenolje. Strø hvitløk, salt og pepper over. Toppes med to sitronskiver og dill og pakk så sammen pakkene. Grilles på grillen i ca. 10 minutter, serveres med salat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.