Asiatiske kjøttkaker med grønn salat

Vi holder oss i Asia også i dag og skal lage kjøttkaker. I tillegg til det er det en helt topp lavkarbo-rett, så det er bare å sette i gang 🙂 Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk kjøttdeig
– 1/2 chili finhakket
– 1 ts malt spisskummen
– 1 ts malt koriander
– 1 cm fersk ingefær, raspet
– 1 hvitløksfedd, raspet
– Chilisaus
– Olje til steking

Grønn salat:
– 1/2 agurk i staver
– 2 stilker vårløk

SLIK GJØR DU

Bland kjøttdeig, chili, spisskummen, koriander, ingefær og hvitløk i en bolle. Varm opp en stekepanne med litt olje. Lag små kjøttkaker og stek de i ca. 4 minutter på hver side på middels varme. Bland sammen den grønne salaten, og server salat og kjøttkaker sammen med chilisaus. Tilsett gjerne frisk persille eller koriander.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.