Alt For Norge

For mange er kvinnefotball noe de ikke skjønner, ikke fordi det handler om fotball, men fordi det er *kvinner* som spiller fotball.

Det norske landslaget har vunnet alle de gjeve medaljene, og vi sender flere klubbspillere til store fotballklubber på damesiden, enn vi sender gutter. Allikevel sliter kvinnene med anerkjennelsen de fortjener. Hvorfor er det slik?

Til tross for bronsefinaler, EM-gull, VM-gull og OL-gull stiller kvinnene bakerst i køen når sponsorkronene skal fordeles. Hva skal til for å vinne, ikke bare medaljer og mesterskap, men også folkets gunst? I podcastseiren Alt for Norge skal vi ser nærmere på hvorfor herrene får penger og oppmerksomhet, mens kvinnene får pallplasseringer. Vi snakker med blant annet Hege Riise, Frode Kyvåg, Ingebrigt Steen Jensen og Per Ravn Omdal om disse problemstillingene

Alt for Norge er en Partner Podcast i samarbeid med Radio Metro og OBOS. Programleder er Awa Sarr, redaksjonsassistent er Jørgen Pedersen og konseptuell produsent er Jørgen Bakken.