MetroEttermiddag

Ronny Bergersen er en kunnskapsrik musikkjournalist og erfaren programleder, og han deler gjerne musikken og entusiasmen sin med deg på hverdager fra 14 til 17. I tillegg får du oppdateringer av nyhetsbildet, været og hendelser i trafikken. Vi er å treffe på telefon: 21 55 59 10.

Ronny tar deg blant annet med på en musikalsk reise i tid. Han har gravd i arkivet og funnet låter, historiske klipp og artige historier han vil dele med deg fra alle tiårene vi spiller musikk fra på Metro. Det blir altså variert snacks fra 60-tallet og frem til i dag. Av og til stopper han opp på årstall eller hele tiår, men han gir deg også i blant b-sidene fra kjente plater og musikknyheter fra inn- og utland.

Ronny Bergersen:
Til tross for at han er bare litt over tretti, kan Ronny uforskammet mye om gammel popmusikk. Askimingen har drevet med radio og underholdning siden han lærte å prate, og har lang erfaring som både DJ og festivalarrangør. Når han ikke er i studio – eller forteller historier og underholder i redaksjonen – er han som regel å finne med nesa nedgravd i et musikkleksikon. Heldigvis får han brukt all den nerdete kunnskapen han tilegner seg når han spiller låter og holder deg med selskap på Metro.