MetroMorgen

Fra 06 til 09 gir vi deg jevnlig oppdatering av nyhetsbildet, været og hendelser i trafikken. Vi gir deg også forsideoppslagene i de viktigste avisene i Metroland, tar et muntert skråblikk på lokale nyheter og hverdagen og deler ut fine premier i våre mange konkurranser.

Slipp deg litt løs du også og hjelp oss å gjøre starten på dagen litt lysere – for eksempel ved å sende oss tips om trafikken der du befinner deg. Vi er å treffe på telefon: 21 55 59 10.

Hans-Olav Thyvold
Hans-Olav har en omfattende karrière bak seg som journalist innen dags- og ukepresse, TV og radio, og selvsagt som radio-DJ. I 2012 gav han ut en bok om Bruce Springsteen og fulgte det opp året etter med en bok om Little Steven. Når Hans-Olav kommer på jobb blir det god stemning, særlig når han tar med seg sin firbente venn Ruffen som nærmest har blitt den nye maskoten til Radio Metro.

Erik Engen
Erik, også kjent som Trafengen, er Oslogutt og har jobbet med trafikk på radio i mange år, og har sin ekspertise på trafikkbildet på Østlandet. Men han trenger hjelp fra deg som er ute i trafikken. Tips Erik om trafikk på telefon 21 55 59 10, eller bruk Twitter.