Garantert Oppgradert på Radio Metro

RØRLEGGER / KJØKKEN / BAD / SOLSKJERMING / FINANSIERING / AVFALLSHÅNDTERING / KLEDNING / VARMEPUMPE / MEGLER / TAK / KONKURRANSE

skille_go

Annonsørinnhold i samarbeid med Østlandske Varmesenter

Dame med klær foran en varmepumpe

En komplett løsning for varmtvann og oppvarming. Daikin leverer markedets eneste to-trinns varmepumpe som gir vann til oppvarming med en temperatur opp til 80°C – uten bruk av elektrisk tilleggsvarme.

Vamrepumpe med berederDen nye Daikin Altherma luft til vann varmepumpen er igjen nyskapende og nok en gang setter Daikin standarden på hvordan en varmepumpe bør være. Varmepumpen har fått ny swingkompressor og inverter, noe som gir en høyere årsvarmefaktor. Varmekabel er nå unødvendig i utedelen, da fordamperen er fritthengende uten dryppanne. En annen nyhet i innedelen er frekvensstyrt sirkulasjonspumpe for nøyaktig drift til et variabelt varmebehov.
Innedelen er også utstyrt med mengdemåler på vannet for å måle og logge levert energi. Varmepumpen beregner hva den trekker i energi og oppgir en eksakt årsvarmefaktor.

Hvorfor velge Altherma lav temperatur?

– Spar på lVarmepumpe i kjellerøpende kostnader, opptretthold optimal komfort.
– Passer perfekt til nybygninger og lavenergihus.
– Kompakt løsning med varmt vann til boligbruk.
– Intuitiv og selvforklarende kontroll.
– Måler levert energi, samt kalkulerer strømforbruket.
– Leverer varmtvann opptil 55°C.
– Fabrikkgarantert drift ned til -25°C.
– EUs miljøblomst for beste produkt.

Ønsker du å skaffe deg varmepumpe?
Eller lurer du på noe mer? Da kan du ta kontakt med Østlandske Varmesenter som er partner i Garantert Oppgradert på Radio Metro. Se hjemmesiden til Østlandske Varmesenter.

Send SMS med kodeord GARANTERT <det du ønsker å pusse opp> til 1938 for å være med i trekningen av 100.000 kroner til oppussing.