Garantert Oppgradert på Radio Metro

RØRLEGGER / KJØKKEN / BAD / SOLSKJERMING / FINANSIERING / AVFALLSHÅNDTERING / KLEDNING / VARMEPUMPE / MEGLER / TAK / KONKURRANSE

skille_go

Annonsørinnhold i samarbeid med Norsol

Få kontroll på sollyset

Det går mot lysere tider, så det gjelder å få maks ut av solskinnsdagene. Her er tipsene som hjelper deg å finne riktige solskjermingsløsninger til ditt hjem.

Persienner1. Innsyn
Bor du med innsyn kan du bruke delikate løsninger som slipper inn lys, men samtidig skjermer privatlivet. Populære og velegnede alternativer i form av lamellgardiner eller plisségardiner, hjelper deg å slippe inn ønsket mengde med lys, og skjerme det du ikke ønsker inn i hus – du kan til og med tette de helt om behovet skulle være der. Lamellgardiner er elegante, finnes i utallige farger og design, og blir ofte brukt som dekorasjon eller romdeler. De populære plisségardinene er lettere og tynnere enn vanlige rullgardiner, samtidig som de er enkle å trekke opp og ned.

Den minimalistiske interiørtrenden de siste årene har også gjort at mange har valgt å kvitte seg med gardiner. Med innvendig solskjerming har man mulighet til å skape litt liv i rommet. Det er jo lettere å bytte ut for eksempel en plisségardin enn å male et rom.

Markise2. Plages du av sol inne?
Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal.

Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.

Markise trengs ikke på alle vinduer, men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Bor du i områder som er veldig vindutsatt er kanskje ikke markiser den beste løsningen, da de er lette ofre når de rulles ut.

3. Ute: Skyggeområder og vind
Terrassemarkiser kan brukes til å skyggelegge områder ute. De har en kompakt og robust konstruksjon som passer for private boliger, så vel som på restauranter og butikker. Markisen gir fasaden et forbedret utseende og et komfortabelt uteområde.

Levegg er løsningen som ikke bare tar den verste vinden og irriterende sola – den er også en naturlig innsynsstopper. Og skal du på hytta er flere av veggløsningene slik at de kan tas med seg. Med levegg får du automatisk en lun atmosfære i den fargen som matcher dine ønsker.

logo_norsolVil du ha hjelp med solskjerming i boligen din?
Garantert Oppgradert har Norsol med på laget som samarbeidspartner. Du kan lese mer om Norsols tjenester og produkter på norsol.no.

Send SMS med kodeord GARANTERT <det du ønsker å pusse opp> til 1938 for å være med i trekningen av 100.000 kroner til oppussing.