Garantert Oppgradert på Radio Metro

RØRLEGGER / KJØKKEN / BAD / SOLSKJERMING / FINANSIERING / AVFALLSHÅNDTERING / KLEDNING / VARMEPUMPE / MEGLER / TAK / KONKURRANSE

skille_go

Annonsørinnhold i samarbeid med Foss & Co

Hvilken oppussing/oppgradering øker prisen på huset ditt mest?

Som eiendomsmeglere får vi ofte spørsmål om hva som bør prioriteres og gjøres med huset eller hytta før et salg. Er planen å sette i gang med salgsprosessen i løpet av rimelig kort tid, så er det sjelden vi anbefaler å sette i gang med omfattende og dyre oppussingsprosjekter. Slike prosjekter er kun lønnsomt å investere i før et salg dersom det er prekære kvaliteter som mangler og er kritiske for bruk av boligen. Som regel vil det derfor heller lønne seg å opplyse boliginteressentene om slike utestående arbeider, og heller la de velge kvalitet og utførelse på det som skal gjøres for å oppgradere boligen.

Mindre gjenstående arbeider som maling, listverk og annen «finish» vil imidlertid alltid lønne seg å ferdigstille, da dette ikke er kostnadskrevende og vil gjøre mye for helhetsinntrykket av boligen til de som kommer på visning.

Det som også er viktig er å gi et godt førsteinntrykk av boligen. Det utvendige på og rundt huset er det første interessentene vil møte på en visning. Dette gjelder ryddig og pent opparbeidet hage, innkjørsel, inngangsparti og terrasser.

Vil du ha hjelp til å gjøre ovennevnte vurderinger og går i tanker om å selge huset, leiligheten eller hytta, så ta kontakt med en av våre eiendomsmeglere i ditt lokalområde.

Trenger du en megler?
Garantert Oppgradert på Radio Metro har Foss & Co som samarbeidspartner. De kan bistå deg med alt fra inspirasjon til ferdige løsninger. Se hjemmesiden til Foss & Co.

Send SMS med kodeord GARANTERT <det du ønsker å pusse opp> til 1938 for å være med i trekningen av 100.000 kroner til oppussing.