Garantert Oppgradert på Radio Metro

RØRLEGGER / KJØKKEN / BAD / SOLSKJERMING / FINANSIERING / AVFALLSHÅNDTERING / KLEDNING / VARMEPUMPE / MEGLER / TAK / KONKURRANSE

skille_go

Annonsørinnhold i samarbeid med Gausdal Bruvoll

Å skifte utvendig kledning er enklere enn du tror!

Mange tror at å skifte utvendig kledning er en dyr, vanskelig og tidkrevende prosess. Men heldigvis har utviklingen i bransjen gjort at prosessen er enklere enn noen gang.

Skifte utvendig kledning på huset er enklere enn du tror!

Det geniale ligger i ferdig grunnet og malt kledning som kan monteres rett på vegg, gjerne med råtebeskyttelse i bunn for optimal beskyttelse. All overflatebehandling skjer under perfekte forhold innendørs, noe som sikrer en suveren kvalitet.

Velg farge
Hos en av Norges største leverandører av maling troner tre varianter av hvit på toppen over de fargene som selger best til utvendig bruk, tett fulgt av ulike varianter av grå, brun og sort.

Men hvilken farge skal du velge til din kledning? Det er mange hensyn å ta. Noen ønsker at fargen skal passe inn i terrenget eller øvrig bebyggelse i nærheten, mens andre vil gjerne skille seg ut og sette et bestemt uttrykk. Noen velger tradisjonelt, mens andre velger noe «i vinden».

Du har også muligheten til å velge mellom dekkende maling og transparent beis, med mulighet til å få frem nyanser og særpreg.

Velg profil
De fleste tilbydere av utvendig kledning har et sett profiler å velge mellom, og profilene er i høyeste grad med på å definere utseende på ditt bygg. Fra den enkel og rene rektangulære kledningen til enkel- og dobbelfals og låvekledning. For enkelte henger profil og farge tett sammen, mens andre mikser for å få det akkurat slik de liker det.

Ikke glem råtebeskyttelsen
Når du skal ut og kjøpe utvendig kledning, er det lurt å gjøre litt research på forhånd. Det finnes tilbydere med egne kalkulatorer som viser deg priser og hvor mye du kan spare, både hva gjelder penger og ikke minst hva gjelder tidsbruk. Sett deg også inn i produktene, og ha ordet råtebeskyttelse i bakhodet. Klimaet vårt blir stadig våtere, og dersom du får med 4-sidig råtebeskyttelse på kledningen din, er du optimalt sikret mot sopp, treborende innsekter og klimapåvirkning.

logo_16_ultimaltVil du vite mer om utvendig kledning?
Garantert Oppgradert sin samarbeidspartner Gausdal Bruvoll produserer merkevaren ULTIMALT, som er råtebeskyttet, grunnet og fabrikkmalt kledning. Det er kun premiumprodukter fra Jotun som benyttes på ULTIMALT. Klikk deg inn på ultimalt.no for å se priskalkulator og fargevelger.

Send SMS med kodeord GARANTERT <det du ønsker å pusse opp> til 1938 for å være med i trekningen av 100.000 kroner til oppussing.