Garantert Oppgradert på Radio Metro

ELEKTROMATERIELL / KJØKKEN / BAD / SOLSKJERMING / PEIS / AVFALLSHÅNDTERING / KLEDNING / VARMEPUMPE / ISOLASJON / KONKURRANSE

skille_go

Annonsørinnhold i samarbeid med Granli isolering

Etterisolering trenger ikke være vanskelig

Det er mye penger å spare i fyringskostnader på å ha en godt isolert bolig. Ikke minst er isoleringen viktig for verdien av boligen. Men hva skal du putte i veggene, og hvordan?

blaseisoleringMineralull, skumplast, skumglass, lettklinker eller celluloseinstallasjon. Én ting er hvordan det holder på temperaturen, men du må også tenke på pris, hvordan det oppfører seg ved en eventuell brann og ikke minst montering. Etterisolering kan for eksempel være mye mer komplisert enn hvis du bygger nytt eller river hele veggen.

I tillegg til plater som legges i vegg og tak kan flere leverandører nå blåse isolasjon inn i eksisterende vegger, en metode som mange glemmer når man snakker om isolering av boliger.

De fleste eldre hus er solide, velholdte og verdt å ta vare på, men det er en kjensgjerning at de krever 2-3 ganger større fyringsutgifter enn nyere hus. I eldre hus som er bygget før isolasjonsull for alvor ble tatt i bruk, er hulrommene i ytterveggene i de fleste tilfeller uten isolasjon. I slike tilfeller er blåseisolering effektivt og fort gjort.

Granli IsoleringVil du isolere eller etterisolere boligen din?
Garantert Oppgradert har Granli Isolering som samarbeidspartner. De kan både bidra med informasjon og løsninger for din bolig.

Husk at du nå kan vinne 90.000 kroner til oppussing på Radio Metro! Send SMS med kodeord GARANTERT til 1938 for å være med i trekningen.