Garantert Oppgradert på Radio Metro

RØRLEGGER / KJØKKEN / BAD / SOLSKJERMING / FINANSIERING / AVFALLSHÅNDTERING / KLEDNING / VARMEPUMPE / MEGLER / TAK / KONKURRANSE

skille_go

Annonsørinnhold i samarbeid med Eminentor

Markedets beste banktilbud

Det å låne penger til sin første bil eller hus kan være skummelt. Det er mange aktører å velge mellom og å finne det riktige tilbudet kan være vanskelig. Her får du noen nyttige tips som gjør prosessen enklere for deg.Laptop og kredittkort for å handle på nett

Dette må du vite om finansiering

Det finnes ulike typer lån som er avhengig av hva du trenger finansiell støtte til. Hvert lån har ulike betingelser og kravene bankene stiller til låntakeren varierer. De mest vanlige lånene i Norge er boliglån, forbrukslån og billån.

Boliglån har som regel en lengre løpetid på over 20 år. Rentene vil variere etter bankens vilkår, tilbakebetalingstid og lånebeløp.

Billån har vanligvis en litt høyere rentesats enn boliglån, der bilen brukes som sikkerhet. Ofte kreves det at en viss prosentsats av kjøpesummen betales umiddelbart.

Forbrukslån pleier å være kortsiktig og med høye renter.

Norske kroner Hvor lang tid tar det å få lån?

Låneprosessen tar vanligvis flere bankdager. Pengene settes deretter inn på din konto, forutsatt at du oppfyller bankens krav. Et annet viktig aspekt er tilbakebetalingstid som kan variere mellom ett år og flere tiår.

Flere valgmuligheter

Det anbefales alltid å sjekke med flere banker for å hente inn forskjellige tilbud før man inngår en avtale. Eminentor tilbyr en sammenligningstjeneste som er gratis og uforpliktende. Les mer på våre hjemmesider.

Trenger du hjelp med finansiering?

Garantert Oppgradert på Radio Metro har Eminentor som samarbeidspartner. De kan bistå deg med alt fra inspirasjon til ferdige løsninger. Se Eminentor.no
.

Send SMS med kodeord GARANTERT <det du ønsker å pusse opp> til 1938 for å være med i trekningen av 100.000 kroner til oppussing.