Garantert Oppgradert på Radio Metro

RØRLEGGER / KJØKKEN / BAD / SOLSKJERMING / FINANSIERING / AVFALLSHÅNDTERING / KLEDNING / VARMEPUMPE / MEGLER / TAK / KONKURRANSE

skille_go

Annonsørinnhold i samarbeid med Tore Friestad fra VikingBad

Slik får du ditt drømmebad

Planlegger du å pusse opp badet, men mangler ideer og erfaring? Hva med et VikingBad, da får du faglig trygghet med på kjøpet!

Å vite hvordan man skal skape et nytt og flott baderom er ikke alltid lett. VikingBad leverer produkter til fagfolk over hele landet med lang erfaring som kan komme med gode råd.

Undersøkelser viser at rundt 50 prosent av Norges befolkning har planer om å pusse opp i løpet av de neste seks til atten månedene, og hele 36 prosent av disse har planer om å fornye badet. VikingBad har som mål å være den valgte leverandøren til mange av disse.

Mye å hente med god planlegging

Enten du skal bygge et nytt bad eller pusse opp det gamle, er det essensielt med god planlegging.

Tenk, tegn og legg en plan for både selve arbeidet som skal utføres og hvordan endelig resultat skal være. Tenk på hvordan badet skal brukes nå, i tillegg til å legge til rette for fremtidige behov. Sett så opp et budsjett som tar høyde for alt du trenger for å skape ditt drømmebad og kjøp kvalitetsprodukter som gjør at du ikke angrer kort tid etter oppussing.

VikingBad har en rekke produkter og produktpakker som kan gjøre arbeidet med å finne riktig løsning enklere, og har samarbeid med rørleggere over hele Norge som vil være behjelpelige med å finne svar på det du lurer på. Et godt og funksjonelt bad er noe de fleste nordmenn er opptatt av. VikingBad har blant annet mange smarte løsninger på små bad.

Tips til oppussingen

– Bytt ut slitne baderomsmøbler med funksjonelle og plassbesparende møbler
– Skap nytt liv i rommet ved å erstatte det ordinære speilet med speil med lys.
– Har du lite oppbevaring på badet ditt anbefales speilskap med lys.
– Bruk badekaret som blikkfang i rommet. Det er mange flotte badekar, og har man plass er frittstående badekar ekstra dekorative.
– Har man et lite bad så er gulvplassen ekstra viktig. Bytt dusjkabinettet ut med et dusjhjørne med leddede dører eller en liten glassvegg som skiller dusjen fra resten av badet. Mulighetene er uendelige.
– Unn deg litt luksus. Du tilbringer over 1000 timer i året på badet, da kan en steamdusj eller et massasjebad gjøre tiden der enda bedre.

 

Vil du ha hjelp til å lage drømmebadet?

Garantert Oppgradert på Radio Metro har VikingBad som samarbeidspartner. De kan bistå deg med alt fra inspirasjon til ferdige løsninger. Se VikingBad.

Send SMS med kodeord GARANTERT <det du ønsker å pusse opp> til 1938 for å være med i trekningen av 100.000 kroner til oppussing.