Vinn drømmeferien med HomeAway

Skrevet den 9. mars 2018
Vinn drømmeferien med HomeAway

Vinn 40.000 kr til ferie!

I samarbeid med HomeAway gir vi en heldig lytter 40.000 kr som er øremerket ferie! Hva med en tur til Florida, Mallorca eller Kroatia? HomeAway har drømmeboliger over hele verden!

Du bestemmer når og hvor du vil reise, vi tar oss av booking.

For å delta i konkurransen registrer du deg under. Navn, E-post, Telefon er obligatorisk, men en melding skriver du bare hvis du vil.


Annonsørinnhold i samarbeid med HomeAway

 

Programleder Jill har i samarbeid med HomeAway sett på topp 4 destinasjoner Nordmenn søker på og plukket ut sine favoritter. «Jeg har et lite hus i Spania og elsker kulturen der, men hadde jeg vunnet 40.000 kroner øremerket ferie hadde nok turen gått til Hawaii.»

Ferie på Mallorca

Mallorca er en av nordmenns feriefavoritter.

Hva med en ferie i Spania? I denne fantastiske leiligheten er det plass til 4 personer i to doble soverom. Begge soverom har utvendig vindu.  Terrasse med panoramautsikt og basseng. Privat garasje. Barnevennlig.

Omgitt av vakre furutrær og Middelhavet, beliggende i naturskjønne omgivelser. I nærområdet finner du et lite kjøpesenter med restauranter, barer, supermarked og bank. Kort avstand til offentlig transport.

En tur til Saint Tropez

Eksklusive St. Tropez er en drøm for mange.

Eide «The Magali» fra 1925 er det eldste huset i Moray Boulevard og har sin egen sjarm.  Leilighet ligger i San Peire, den største stranden i Issambres. Beliggenheten er perfekt fordi det ligger i et rolig boligområde, 5 minutter gangavstand fra stranden, 2 skritt fra sentrum i landsbyen med butikker, restauranter og fasiliteter.

Leiligheten er i første etasje på 46 kvm, som har massevis av sjarm med nytt interiør og møbler. Den har 2 soverom: et voksen soverom med dobbeltseng og et barnerom med 2 køyesenger. Stuen består av et kjøkken (med oppvaskmaskin og komfort apparater) og en spisestue og stue med TV. Til leiligheten hører også 2 terrasser med trær, utstyrt med hagemøbler og grill, for selskapelige måltider og kvelder.

Reis til Hawaii

Utsikten på Hawaii kan ta pusten fra deg

Frister det med tur til Stillehavet? Med panoramautsikt over jordens største hav ligger denne leiligheten til i nærheten av den vakre Hanaumabukta. Leiligheten ligger til i velstående Portlock på øyen Oahu, som er den mest besøkte øyen i Hawaii. Ikke langt unna finner du også turistattraksjonen Spitting Caves, som i tillegg til å være et vakkert stykke natur har også blitt sett i flere TV-serier som LOST.

Leiligheten er omringet av lokal flora som kan gi inntrykket av at man bor i sin egne lille regnskog. Den er innredet med 3 soverom med dobbeltsenger. Du kan sitte på terrassen og nyte soloppgangen, og kanskje bruke grillen til å stelle i stand litt frokost?

Sommer i Kroatia

Kroatia øker i popularitet hos soltørste nordmenn.

Apartments Penga ligger i landsbyen Planikovica på den vakre øya Ciovo. Leiligheten er i umiddelbar nærhet til havet, utsikten kan du nyte fra den store terrassen. Leiligheten tilbyr en atmosfære av fred og ro, og ligger også i nærheten av en vakker sandstrand med barer og restauranter.

Og når du er på ferie kan du leie ut boligen din på HomeAway selv!

 

Les mer om våre konkurranseregler her.

Holiday Rental er underlagt de vanlige vilkårene og bestemmelsene for bestilling på www.homeaway.no og eventuelle vilkår og bestemmelser (herunder bestemmelser relatert til skade) som måtte gjelde, og som håndheves av eiendomseieren av HomeAway Holiday Rental, og som skal meddeles vinnerne. For å unngå tvil: Vinneren skal være ansvarlig for eventuell skade forårsaket overfor HomeAway Holiday Rental.