Er du glad i kjæledyret ditt?

Skrevet den 1. desember 2017
Er du glad i kjæledyret ditt?

Vis oss et julebildet av kjæledyret og vinn gave til din firbente venn

Vi i Radio Metro og Musti er glade i dyr og vil gjøre stas på kjæledyret ditt! Send oss et julebildet av kjæledyret ditt og vinn en gavesekk med alt som trenges til nurket ditt.

Hver ukedag fram mot jul trekker vi en heldig vinner av én Musti-sekk med leker og mat til kjæledyret ditt. Musti er Nordens største dyrebutikkjede og sekken kan tilpasses kjæledyret ditt, uansett om du har hund, katt, hamster eller noe helt annet.

Radio Metro gir bort en Musti-sekk til ditt kjæledyrSend oss ett bilde av kjæledyret ditt enten som sms med kodeord «METRO» til 1938 eller del det på vår facebookside under bildet av Ronny og vår kontorhund Ruffen.