Dette er George Ezra

Skrevet den 4. oktober 2017
Dette er George Ezra

Den britiske singer-songwriter George Ezra er Ukens Artist

George Ezra er Ukens Artist på Radio Metro

Til tross for at han kun er 24 år, har George Ezra bygget opp en solid fanbase i hele Europa. Den unge musikeren sjarmerer med sin dype stemme og gitarspill. Ezras store idoler og inspirasjonskilder er Bob Dylan og Woody Guthrie.

Han har hatt stor suksess med sitt første album Wanted on Voyage som kom ut i 2014. Albumets tittel er en referanse til et klistremerke på kofferten til Bjørnen Paddington. Ezra var stor fan av Paddington da han var liten og synes at det passet godt som tittel på sitt første album, siden han selv skrev låtene mens han reiste rundt i Europa. Senere i år kan vi glede oss til det andre albumet til George Ezra.

I videoen til «Listen to the Man» viser han sin humoristiske side og har til og med fått Sir Ian McKellen med på laget.

Hver dag denne uka kl. 14.45 kan du høre en av sangene til George Ezra på Radio Metro!