Rosa Sløyfe – runde 4

Skrevet den 22. oktober 2017
Rosa Sløyfe – runde 4

Siste sjanse til å gjøre et kupp og støtte brystkreftsaken samtidig!

Radio Metro støtter Rosa Sløyfe for 4. år på rad. Også i år skal vi sammen med våre samarbeidspartnere auksjonere bort mange spennende ting og opplevelser. Alle produkter finner du på Auksjonen.no. Hver eneste krone går direkte til Kreftforeningen og Brystkreftforeningen, så gjør et kupp og støtt brystkreftsaken samtidig. Legg inn bud og følg oss på vår facebookside for ukentlige oppdateringer og mer informasjon.

By med hjertet, alle pengene går til Kreftforeningen.

Her kan du se tilbudene for uke 43:

Denne uka kan du by på et gavekort fra Modena Fliser, en bilstol fra Møller Bil Etterstad, en nettside fra Mediebyrået Enklere Valg, advokattjenester fra Advokatfirmaet Økland & Co, 2 billetter til Cupfinalen fra OBOS, behandlinger fra Klinikk Oslo og Weekend for 2 på Grand Hotel Oslo.