Rosa Sløyfe-auksjonen 2017

Posted on okt 1, 2017
Rosa Sløyfe-auksjonen 2017

Gjør et kupp og støtt brystkreftsaken samtidig!

Radio Metro støtter Rosa Sløyfe for 4. år på rad. Også i år skal vi sammen med våre samarbeidspartnere auksjonere bort mange spennende ting og opplevelser. Alle produkter finner du på Auksjonen.no. Fra og med mandag 2. oktober vil vi legge ut nye tilbud fra våre flotte samarbeidspartnere som du kan by på.

I 2016 samlet vi inn 152 619 kroner og vi vil gjenta suksessen! Hver eneste krone går direkte til Kreftforeningen og Brystkreftforeningen, så gjør et kupp og støtt brystkreftsaken samtidig. Legg inn bud og følg oss på vår facebookside for ukentlige oppdateringer og mer informasjon.

By med hjertet, alle pengene går til Kreftforeningen.

Her kan du se tilbudene for uke 40:Rosa Sløyfe 2017 på Radio Metro

Denne uka kan du by på en leiebil fra RSA Bil Oslo, en robotgressklipper fra Husqvarna, parkering hos OnePark, en middag for 8 hos Morten’s Kro, weekend opphold for 2 personer på Storefjell Resort Hotel og en dykkertpistol fra HC Thauglands Trælastforretning.