Rosa Sløyfe-auksjon: uke 2!

Posted on okt 8, 2017
Rosa Sløyfe-auksjon: uke 2!

Nye tilbud ligger ute. Gjør et kupp og støtt brystkreftsaken samtidig!

Radio Metro støtter Rosa Sløyfe for 4. år på rad. Også i år skal vi sammen med våre samarbeidspartnere auksjonere bort mange spennende ting og opplevelser. Alle produkter finner du på Auksjonen.no. Hver eneste krone går direkte til Kreftforeningen og Brystkreftforeningen, så gjør et kupp og støtt brystkreftsaken samtidig. Legg inn bud og følg oss på vår facebookside for ukentlige oppdateringer og mer informasjon.

By med hjertet, alle pengene går til Kreftforeningen.

Her kan du se tilbudene for uke 41:

Denne uka kan du by på et weekendopphold på et valgfritt Scandic-hotell, en helaften på Wallmans for 4 personer, en Mercedes Sprinter fra HBT Bilutleie, en hundepakke fra Agria, bilvask og -polering fra Hurtigruta Carglass og en spa-weekend for 2 på Vann Spa.