DumDum Boys er tilbake

Skrevet den 17. oktober 2017
DumDum Boys er tilbake

Har du savnet gutta?

DumDum Boys er Ukens Artist på Radio Metro.

1979 er året det norske folk fikk høre ukens artist DumDum Boys for første gang. Siden den tid har de blitt et av de virkelig store norske bandene. Som du kanskje vet, så har gutta i DumDum Boys tatt seg en pause fra å turnere i 2017. I 2018 er de derimot tilbake for fullt. Gutta har annonsert 15 forskjellige konserter rundt om i landet.

I 2017 har DumDum Boys kanskje ikke vært på turné, men det betyr ikke at de ikke har jobbet med musikken. Ny musikk kommer, men en dato har ikke blitt fastsatt enda. Det er likevel trolig at én eller to av de nye låtene blir å høre på de kommende konsertene.

Her har du en liste over hvor på Østlandet gutta spiller: 

25. mai – Spydeberg på Spydeberg Rockfestival

22. mai – Oslo på OverOslo

02. august – Lillestrøm på Nebbenfestivalen

03. august – Finnskogen på Trestokkfestivalen

31. august – Sarpsborg på Sarpsborgfestivalen

 

Enhjørning

Slave