Er du klar for en nye runde med Rosa Sløyfe?

Skrevet den 15. oktober 2017
Er du klar for en nye runde med Rosa Sløyfe?

Gjør et kupp og støtt brystkreftsaken samtidig!

Radio Metro støtter Rosa Sløyfe for 4. år på rad. Også i år skal vi sammen med våre samarbeidspartnere auksjonere bort mange spennende ting og opplevelser. Alle produkter finner du på Auksjonen.no. Hver eneste krone går direkte til Kreftforeningen og Brystkreftforeningen, så gjør et kupp og støtt brystkreftsaken samtidig. Legg inn bud og følg oss på vår facebookside for ukentlige oppdateringer og mer informasjon.

By med hjertet, alle pengene går til Kreftforeningen.

Her kan du se tilbudene for uke 42:

Rosa Sløyfe-auksjonen på Radio Metro, uke 42

Denne uka kan du by på en iPhone 8 fra Dipper, en bilstol fra Møller Bil Etterstad, en helaften på Wallmans for 4 personer, et dusjkabinett fra Bærum VVS, 2 FlexiWork-jakker fra Snickers Workwear og Packline Skiboks fra Kia Ensjø.