Har du gult hjerte?

Skrevet den 18. oktober 2017
Har du gult hjerte?

Hva betyr de forskjellige tegnene på Snapchat?

Snapchatvenneliste med forskjellige emojier

Hva betyr disse emojiene?

Bruker du snapchat? Da har du kanskje lagt merke til de forskjellige emojiene som dukker opp ved siden av vennene dine. Men hva i alle dager betyr egentlig disse?

En emoji som framstiller et fjes som smilerDette smilefjeset betyr at dere er bestevenner. Du sender mange snaps til denne personen, men det er ikke den du sender mest til.

Et gult hjerte som emoji Gult hjerte betyr at dere er hverandres #1. bestevenn. Du sender mest snaps til denne personen, og denne personen sender mest til deg!

Gult fjes med solbriller

Disse solbrillene betyr dere har en felles bestevenn. Dere sender begge mange snaps til samme person.

To rosa hjerter i en emojiEt rødt hjerteOm du og din bestevenn har hatt et gult hjerte i 2 uker blir det om til et rødt hjerte. Etter to måneder blir det gjort om til to rosa hjerter!

Emoji med et lurt flir

Om du ser denne betyr det at den personen sender mange snapper til deg, men du sender ikke så mange tilbake.

Emoji som flekker tenner i en grimase

Har du noen gang sett denne dukke opp? Denne grimasen betyr at du og denne personen sender mest snaps til samme person.

‘Snapstreak’! Flammer betyr at du og denne personen snapper til hverandre daglig. FlammeemojiTallet ved siden av flammen viser hvor mange dager på rad dere har snappet.

Rødt hundretall med to understrekerGratulerer! Hvis du ser denne betyr det at dere har snappet hverandre hver dag i 100 dager! Har du noen gang sett denne i vennelisten din?

Timeglass som har rent ut circa halvveis

Kjapp deg! Dette timeglasset betyr at du er på vei til å miste flammen med denne personen. Send hverandre en snap om dere ikke vil miste deres ‘snapstreak’.

Babyemoji med brune øyne Ser du denne søte ungen ved siden av en venn, er det rett og slett fordi dere nylig ble venner på snapchat!

Hvit kake med røde bær og 3 bursdagslysDenne ser jo god ut! Ser du en venn med denne emojien ved navnet sitt må du gratulere med dagen. Da har vedkommende nemlig bursdag!

Gullstjerne med 5 kanter

Gikk du glipp av innholdet i en Snap? Hvis du holder fingeren din på snappen i et par sekunder vil du kunne se den igjen. Da vil den som sendte snappen ha denne stjernen på navnet sitt i 24 timer.

Får du ikke nok av Snapchat? Følg oss da vel! Der heter vi radiometro