Ukens Artist er Queen!

Skrevet den 5. september 2017
Ukens Artist er Queen!

Les mer om ukens artist Queen

Bandet Queen besto originalt av Brian May, Roger Taylor, John Deacon og Freddie Mercury. I dag (5. september) hadde Freddie Mercury vært 71 år, men Mercury nådde dessverre bare 45 år før han ble offer av AIDS-Viruset. Mercury greide likevel å påvirke musikkverdenen på en måte som få har fått til. Med sanger som «Don’t Stop Me Now», «Under Pressure» og «Bohemian Rhapsody» har Queen blitt en felles favoritt for mange.

Åge Sten Nilsen og programleder Ståle Fossberg

Åge Sten Nilsen og programleder Ståle Fossberg.

I anledning av Freddies bursdag har vi fått besøk her på Radio Metro av ingen ringere enn Åge Sten Nilsen!

Åge står idag klokken 20:00 på Hard Rock Cafè Oslo med showet «Freddie For A Day». Åge er også mannen bak Queen tribute-showet «The Show Must Go On» som har turnert og spillt i ti år. Showet varer til i Mars, da det spilles for siste gang. Lykke til Åge!

Hard Rock Cafè | Freddie For A Day

Åge Sten Nilsen på Ticketmaster