Du trenger ikke å sette deg inn i lån og økonomi selv

Skrevet den 4. september 2017
Du trenger ikke å sette deg inn i lån og økonomi selv

La en ekspert gjøre jobben for deg – helt gratis!

Annonsørinnhold i samarbeid med Eiendomsfinans

Eiendomsfinans består av ca. 50 personlige rådgivere, som samarbeider med en rekke banker for nettopp å kunne skreddersy en finansiell løsning som blir perfekt for deg. Alt fra billån og boliglån, til boligkreditter og opprydding i inkassogjeld.

Vi er ikke eid av en enkelt bank, så vi er din objektive partner i finansverden. Vårt mål er å finne den løsningen som blir best for DEG. Du betaler ingenting for våre tjenester, vi får betalt av våre samarbeidspartnere. Det er ingen skjulte påslag, kun fordeler for deg som kunde. Bankene har tildelt oss egne saksbehandlere slik at prosessen skal gå så raskt som mulig for deg som kunde. 25 års erfaring gjør oss til eksperter på alle typer finansielle tjenester og vi kjenner til alle mulige løsninger.

Ta kontakt med oss på [email protected] eller på 32 88 00 00 for en prat, det kan være mange tusen å spare på det.

Eiendomsfinans – trygt, raskt og enkelt.

www.eiendomsfinans.no