Tre nye ansikter

Skrevet den 17. august 2017
Tre nye ansikter

Møt de nye medlemmene av redaksjonen

to gutter en jente i en gate

Johannes Grindheim Ølfernes, Carl August Schmidt og Heidi Mo er de nye medlemmene av redaksjonen

Carl August Schmidt

Jeg anser meg selv både som ja og a-menneske, til irritasjon for de rundt meg.. Født på Rikshospitalet, var fanget i lang tid i Bærum, men nylig fri mann.

Mitt låtvalg: Fleetwood Mac – Little Lies

Ekstremt fengende låt som det er umulig og ikke nynne/trampe litt i takt. For å ikke glemme musikkvideoen som foregår på en gård. Hva koblingen mellom gårdsbruk og en sang som handler om slutten på et forhold er nok et mysterium som får stå uløst.

 

Heidi Mo

Har du hørt om Norges fyrstikkhovedstad Nittedal, min hjemby? Fun fact: furua på fyrstikkesken ikke er i Nittedal. Etter å ha oppdaget dette flyttet jeg ut så fort som sjansen bydde seg, og nå lever jeg lykkelig og bruker bare lighter

Mitt låtvalg: Gotye – Somebody That I Used to Know

Når denne sangen kom ut spilte søsteren min den på repeat en hel dag før moren min ba henne slutte, hvis man kan høre en sang om og om igjen en hel dag og på slutten av dagen fortsatt synes den er bra vet man det er en god låt. Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg så jeg kan ikke relatere, men det er en kul sang.

 

Johannes Grindheim Ølfernes

Jeg er en fyr fra Bergen som er glad i nystekt Ciabatta om morgenen og tørr humor. Jeg håper jeg ikke har tatt regnværet fra min hjemby med meg til Metroland, men kan ikke love noe

Mitt låtvalg: Chris De Burgh – High On Emotion

Jeg hørte denne låten for første gang i en reklame for en bank og har digget den siden. Alt fra den elektriske stemningen i versene til refrenget som inviterer til allsang gjør denne sangen til en av mine favoritter.