– Sjokket var enormt

Skrevet den 31. august 2017
– Sjokket var enormt

I dag er det 20 år siden prinsesse Diana døde.

– Jeg satt hele natten alene i mørket, sier Kjell Arne Totland til Radio Metro.

Kjell Arne Totland gjestet Christian Gilsvik i Radio Metro.

Totland har vært hoffreporter siden tronskiftet i 1991. Som eneste journalist fulgte han kongeparet fra 1991 til 2011 på samtlige av deres statsbesøk i utlandet. Han har dekket over 20 kongelige bryllup, og er med dette ledende i Europa på sitt felt. I dag jobber han som kongeekspert i tv2 og er forfatter av Kongebloggen.

I 1997 jobbet Totland i Se og Hør. Som hos de fleste ukeblader og aviser var Diana viktig innhold.

– Jeg husker at jeg kikket på den store bladreolen på kontoret mitt, der ansiktet hennes strålte mot meg fra en mengde utenlandske forsider – samt fra den aller seneste utgaven av Se og Hør, skriver Totland på sin egen blogg Kongebloggen.

Hør intervjuet med Kjell Arne Totland her: