Lillestrøm har fått sin egen festival

Skrevet den 31. juli 2017
Lillestrøm har fått sin egen festival

Radio Metro er stolt samarbeidspartner av Nebbenfestivalen

Nebbenfestivalen arrangeres i Lillestrøm for aller første gang den 3.-5. august 2017. Festivalen finner sted på idylliske Nebbursvollen friluftsbad som ligger 15 minutters gange fra Lillestrøm sentrum. Dette er veldig spennende for oss i Radio Metro, siden vår kjære Ronny Bergersen er musikksjef og bookingansvarlig i nært samarbeid med festivalsjef Fredrik Østbye. Ronny og Fredrik står også bak den populære podcasten «Musikksirkus med Bergersen og Østbye» som er en av våre egne podcaster. 

Naturligvis er vi også partnere i dette spennende nye musikkarrangementet. Vi tror det blir en heidundranes helg med flere kjente og kjære artister som stikker innom i løpet av kvelden, blant annet Veronica Maggio, deLillos, Åge & Sambandet, Morten Abel og Trang Fødsel. Festivalen har 18-års aldersgrense men premium og VIP-en må man ha fylt 20. Mat serveres også på stedet.

Når vi spurte Fredrik hva han hadde å si om festivalen svarte han: «Dette blir Lillestrøms første musikkfestival og forhåndssalget har gått såpass bra at dette blir en folkefest. Allikevel har vi endel ordinære billetter igjen, disse kan forhåndskjøpes på nebbenfest.no