Bjørnåsen vant barnehage-konkurranse!

Skrevet den 20. juni 2017
Bjørnåsen vant barnehage-konkurranse!

De får gavekort på 100.000 kroner fra H C Thaugland

Sammen med H.C. Thaugland arrangerte vi en ny runde med den populære konkurransen «Thaugland gir tilbake til barna» i mai. Våre lyttere kunne nominere barnehager på Østlandet som trengte oppussing. Av 282 påmeldte barnehager ble det valgt ut 5 som gikk videre til finalen. Det var en spennende finale i vår barnehagekonkurranse og hver eneste stemme telte. Det var Bjørnåsen barnehage som klarte å samle flest stemmer fra juryen, sms og på facebook med dette bildet:

 

Denne uka var vi innom Bjørnåsen Barnehage for å levere gavekortet og hilse på alle i barnehagen. Alle ansatte i Bjørnåsen Barnehagen var svært fornøyde og ikke minst barna som kunne kose seg med is i sola. Nå kan Bjørnåsen Barnehage glede seg enda mer til 30-års jubileet neste år!

 

Her kan du høre på Christian som forteller Albertine at Bjørnåsen Barnehage vant konkurransen: