Disse er i finalen

Posted on mai 26, 2017
Disse er i finalen

Nå kan du stemme frem vinneren av oppgradering for 100.000 kroner.

Vår barnehagekonkurranse sammen med HC Thaugland går mot slutten. 5 heldige barnehager på Østlandet har tilfeldig blitt plukket ut til å få delta i finalen. Nå er det opp til publikum og vår jury å kåre den heldige vinneren som får et gavekort på 100.000 kroner hos HC Thaugland for barnehagen sin.

Du kan stemme både på vår Facecebookside og på sms.
For å stemme på sms sender du kodeordet VINNER <finalistens nummer> til 1938
Eksempel: VINNER 1 til 1938 (1kr)
Du kan stemme begge steder én gang per dag og dobbeltstemmer innenfor samme døgn teller ikke.

Avstemningen avsluttes onsdag 31. mai kl 7.00. Vinneren vil bli offentliggjort i vår morgensending mellom kl. 9.00 og 10.00

Her er finalistene:

Finalist 1: Bjørnåsen Barnehage:

Neste år blir Bjørnåsen Barnehage 30 år og i den sammenhengen hadde det vært flott å kunne pussa opp barnehagen litt, slik at den får det løftet den fortjener. Barnehagen består av 4 avdelinger med 62 barn fra 1-6 år. Som dere ser på bildet, holder noen av barnehagens barn plakater som viser hva man har behov for å fikse i barnehagen. La Bjørnåsen Barnehage skape en positiv fremtid for barn i lang tid fremover!

Finalist 2: Valhall barnehage:

Valhall barnehage er en privat barnehage i Norlandia kjeden som ligger på Furuset i Oslo. Her går det 69 fantastiske barn med ulike nasjonaliteter samt en positiv og engasjert gjeng med voksne. Valhall er en barnehage som betyr mye for oss. Vi som jobber her er stolt av og veldig glad i barnehagen vår. Vi bruker mye tid på å holde barnehagen ved like så godt vi kan, vi snekrer og maler etter beste evne for at barnehagen skal bli et fint sted hvor det er hyggelig å være. Dette hadde vært en fantastisk mulighet til å få litt hjelp til å bli den barnehagen vi ønsker å være. Bygget er gammelt og slitt. Med mange barn blir det mye støy og slitasje. Vi fortsetter å krysse fingrene for at nettopp vi skal bli den heldige vinneren!

Katta Barnehage er med i Thaugland gir tilbake på Radio Metro og ønsker å pusse opp aktivitetsrom

Finalist 3: Katta Barnehage:

Katta barnehage er en bybarnehage som ligger flott plassert i Pilestredet park. Vi er 57 barn fordelt på fire avdelinger og vi ønsker veldig gjerne å få pusset opp vårt lekerom, som er et fellesrom i barnehagen, for motorisk lek. Rommet er veldig populært, og det hadde vært fantastisk å kunne tilby barna et litt mer innbydende miljø. Stem på oss! 

Finalist 4: Lillohøyden Barnehage:

Vi i Lillohøyden barnehage har det så fint sammen, og er veldig glad i hverandre og den nye fine barnehagen vår! Men det tar tid å bygge opp det fysiske miljøet, og vi ønsker oss så veldig et gymrom! På bildet ser dere oss i en gymsal, og denne er vi heldige å få låne på en skole. Men den er så populær at vi kun får være der en time i uken, fordelt på hele barnehagen med 65 barn. Det er både gøy og viktig for barna å bli gitt slike utfordringer, spesielt da vi bor i asfaltjungelen. Så om vi vinner, vil vi lage oss et fantastisk gymrom! Også drømmer vi om å få til et prosjekt med lokale kunstnere, der alle små og store både planlegger og dekorerer barnehagen innvendig. Vi har stort fokus på vennskap hos oss, og ønsker å vise dette med flotte vennebilder på veggene. Så stem på oss, den beste høyden i byen!!

Ljan Kirkes Barnehage er med i Thaugland gir tilbake på Radio Metro

Finalist 5: Ljan Kirkes Barnehage:

Ljan Kirkes barnehage er en liten, hjemmekoselig enavdelingsbarnehage med 26 barn og 6 voksne. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser på Ljan med nydelig naturtomt som lekeområde ute. Her vil vi inn å leke. Jippi!! Vi er i finalen. Ljan Kirkes Barnehage planlegger å ta i bruk nye lokaler med større plass. Vi må pusse opp inne og ute. Stem på oss!

 

NB! Konkurransen er nå avsluttet!