Kan du slå Metro-laget i Escape Room?

Skrevet den 6. mars 2017
Kan du slå Metro-laget i Escape Room?

Vinn muligheten til å vinne over Radio Metro.

I samarbeid med AdventureRooms Oslo inviterer vi deg og tre venner til å spille Escape Room mot Radio Metro.

For å være med i trekningen må du svare på dette spørsmålet: Hvor startet det første AdventureRooms-spillet? USA, KINA eller SVEITS? Send SMS kodeord METRO mellomrom ditt svar til 1938 og du er med i trekningen.

Tirsdag til fredag i uke 11 tar Ronny en lytter på luften som får spille en light versjon av Escape Room. Lytteren får 60 sec (isteden for 60 min) til å svare på så mange oppgaver som mulig. Et riktig svar gir ett lodd i bollen. De med flest lodd i bollen har størst sannsynlighet for å vinne. Vinneren får ta med seg et lag på fire personer å spille mot Radio Metro.