Har dere en kjærlighetssang?

Skrevet den 30. januar 2017
Har dere en kjærlighetssang?

Fortell oss om din favorittsang og vinn en Valentinespakke.

I samarbeid med L’Ardour Personlig Matchmaking gir vi bort en Valentinespakke til et heldig par.

Radio Metro skal lage den ultimative Love Song Collection og for det trenger vi din hjelp! Send kodeord METRO <din favoritt kjærlighetssang> til 1938 eller kommenter på valentinsbildet på vår facebookside. Er du heldig kommer din sang på listen, og hvis den kommer på listen er du med i trekningen av den ultimate Valentinespakken.

Gled deg til klipp og styling hos INCH frisør, privat sjåfør fra Private Driver, 2 billetter til musikalen Cabaret på Oslo Nye Teater, middag for to i Palmen Restaurant, spabehandling hos Artesia Spa og overnatting på Grand Hotel Oslo.

Vil du og kjæresten din gjøre noe helt unikt 14. februar i år? Da må du sende inn din favoritt kjærlighetssang. Ståle trekker en heldig vinner fredag 10. februar.

NB! Konkurransen er nå avsluttet!