Radio Metros Musikkbingo

Skrevet den 19. desember 2016
Radio Metros Musikkbingo

Bli med på Musikkbingo hver dag kl. 11! Meld deg på allerede nå.

Nå kan du spille bingo med oss og vinne lunsjpenger. Radio Metros Musikkbingo er helt gratis og du kan melde deg på her.

Alle hverdager kl. 11 starter Hege en ny bingorunde og for hver sang som blir spilt øker vinnersjansene dine. Det du må gjøre for å være med er å gå på musikkbingo.no og melde deg på. Etter nyhetene kl. 11 vil du automatisk få tildelt et bingobrett med 9 sanger. Hver sang blir «grønn» når den spilles, så du trenger ikke å kjenne igjen låtene, men du må følge med på brettet ditt!

Et brett på Radio Metros Musikkbingo med en "grønn" sang

På vår musikkbingo gjelder det kun rekker (ikke kolonner, ikke på tvers). Får du en rekke bestående av tre sanger får du bingo og du må trykke på bingo-knappen under brettet. Det samme må du gjøre hvis du får 2 rekker og fullt brett. Her gjelder det å være rask, kun den første som sender inn «bingo» vinner! Er du førstemann-til-mølla vil Hege i studioet lese opp navnet ditt.

Hver dag kan det være opp til 3 heldige vinnere som får en pengepremiere:
1 rekke = 200 kroner
2 rekker = 300 kroner
3 rekker = 500 kroner (hele brettet)

Du kan melde deg på fra kl. 13 til den påfølgende dagen. Mandag til fredag etter nyhetene kl. 11 starter vi en ny runde med Musikkbingo.