Matilda sang julen inn på Radio Metro

Skrevet den 23. desember 2016
Matilda sang julen inn på Radio Metro

Hør Matilda spille «Have Yourself A Marry Little Christmas» live.

Jenta fra Eidskog vet å lage god julestemning. Hun tente det fjerde og siste lyset i adventsstaken og sang sin versjon av juleklassiker «Have Yourself A Marry Little Christmas«.

Matilda Gressberg har rukket å bli et år eldre siden hun som 18-åring slo igjennom med hiten «When Something Ends».

IMG_1547

– Jeg har blitt mye tryggere på meg selv og musikken enn det jeg var for et år siden, sier hun.

Matilda kommer fra en musikalsk familie, og med en musikkerfar er det tradisjon å synge julen inn sammen med familien.

– Det er ofte litt gruppepress fra familien om å synge under julefeiringa, men som regel pleier flere å bli med å synge, så det blir alltid koselig, forteller hun.

Hun har brukt desember i år på å få folk i julestemning. Men for å komme i julestemning selv, er Matilda avhengig av å bake pepperkaker og få fulgt med på julekalendere på TV. Julegavene er for lengst kjøpt inn, og hun ser frem til å slappe av med en stille og fredfull jul sammen med familien.

Droppet skolen

Samtidig som musikkarrieren var på vei i riktig retning, skulle hun også ta fatt på sitt siste år på videregående skole.

– Jeg ville gjerne fortsette med begge deler, men samtidig ville jeg verken gjøre det ene eller andre halvveis, så derfor valgte jeg å satse fullt på musikken.

Resultatet av den avgjørelsen er innspilling av ny plate på nyåret. Matilda forteller til Christian Gilsvik i MetroSøndag at plata skal være klar i løpet av 2017.

Før hun tok juleferie sang ungjenta jula inn i MetroSøndag. Hør hennes nydelige versjon av «Have Yourself A Marry Little Christmas» her:

Matilda – Have yourself a merry little christmas LIVE @ Radio Metro from Radio Metro on Vimeo.