Vinn Harry Potter-tur til familien

Skrevet den 31. oktober 2016
Vinn Harry Potter-tur til familien

Bli med på Harry Potter-quiz og vinn en weekendtur til London!

potter-plakat

Vinn en familietur til London!

Den nye filmen Fabeldyr og hvor de er å finne har norgespremiere 16. november og i den forbindelsen har du muligheten til å vinne en tur til London. Radio Metro i samarbeid med SF Studios og Visit Britain gir bort en magisk weekendtur til hele familien.

Dere flyr business class tur-retur med British Airways til London og bor på sentrale The Georgian House Hotel. I tillegg skal hele familien på en guidet tur på Warner Brothers Leavesden Studios hvor Harry Potter filmene ble spilt inn.

For å melde deg på quizen send en sms med kodeordet POTTER til 1938Hege og Christian fra morgensendingen trekker en heldig vinner fredag 18. november.

Konkurransen er nå avsluttet!

Her kan du lese om vinneren.