Bak Scenen: Trine Rein

Skrevet den 19. oktober 2016
Bak Scenen: Trine Rein

Bli bedre kjent med Trine Rein i «Bak Scenen».

I andre episode i vår nye podcast-serie «Bak Scenen» møter du Trine Rein. Få norske artister har en så sterk stemme og karriere som Trine Rein, og her får du hele hennes historie.

0351-f-916x1024

Trine Rein. Foto: Johs Bøe

Trine kom til Norge med «Amerikabåten» og vokste opp på Nesodden, hun interesserte seg tidlig for musikk, og dro tilbake til USA for å ta siste året på High Shcool, dette året studerer hun bl.a vokalteknikk, deltar i en konkurranse på skolen, her skyter smaken på musikklivet fart.

Vel hjemme i Norge spiller hun i band, synger på reklamejingler til radiostasjoner, hun legger på vokal for ett hip hop band som kalte seg W.I.P, de tilbyr henne fast plass i gruppen, hun blir midlertidig med i dette bandet til en annen vokalist er på plass, på samme tid kontakter plateselskapet EMI henne og vil gi henne platekontrakt.

Ute i iTunes nå

Dette er snart 25 år og over 1 million solgte plater siden, nå kan du høre hele historien til Trine Rein i vår nye podcast «Bak Scenen» nederst på denne siden, eller du kan abonnere på serien via Itunes.