Nye jingler på Metro

Skrevet den 28. juni 2016
Nye jingler på Metro

Favorittradioen din er ikledd ny drakt. Hør de nye jinglene her!

Har du tenkt over at Radio Metro låter litt annerledes? Mandag 27. juni var det premiere på nytt lyddesign med jingler, vignetter og andre musikalske elementer som vil prege kanalen. Det er Wise Buddah Jingles i London som står bak.

Pakken er skrevet av Marc Vickers og opprinnelig produsert for radiokanalen Magic, som også ligger i den britiske hovedstaden. Et live orkester arrangert av Cliff Masterson, som har samarbeidet med blant andre Kylie Minogue og Emeli Sandé, er brukt i opptakene. Nå er jinglene tilpasset og frisket opp med norsk vokal.

Metro at Wise Buddah

Fra opptakene hos Wise Buddah i London. Korist Tori (tv), produsent Michael (foran) og Øyvind fra Radio Metro.

– Denne pakken låter utrolig bra og er perfekt for Radio Metro! Den tar lyden av stasjonen på kornet og gir oss et boost av varme og energi samtidig. Det har virkelig vært inspirerende å jobbe med den talentfulle gjengen hos Wise Buddah og vi er kjempefornøyd med resultatet, sier programsjef i Radio Metro, Øyvind Strand Endal.

Phil Tozer, som er Production Manager hos Wise Buddah, er også fornøyd med sluttproduktet.

– Vi er svært glade for at Øyvind og teamet hans følte at denne pakken passet stasjonen, som blander klassiske hits med rolige poplåter. Vi brukte både norske vokalister og engelske korister for å gi Radio Metro en ny og frisk lyd, sier Tozer.

Her kan du høre en kollasj med jinglene som vil være signaturlyden til Metro framover, og som du vil høre innimellom den samme, gode og varierte Metro-musikken.


.
Samtidig med premieren på det nye lyddesignet gikk Metro også inn i sommermodus. Det betyr god sommermusikk, sommerlig innhold og andre programledere i noen sendinger.