Får sjørøverskute!

Skrevet den 6. juni 2016
Får sjørøverskute!

Karihaugen Barnehage vant oppussing for 150.000 kroner i vår konkurranse.

Sammen med H.C. Thaugland har vi hatt en konkurranse hvor våre lyttere kunne nominere barnehager på østlandet som trengte oppussing. 5 tilfeldig utvalgte barnehager ble trukket ut til finalen og nå i helgen har det blitt stemt frem en vinner. Med 29,2 % av stemmene var det Karihaugen Barnehage som stakk av med seieren. Førstkommende onsdag vil Radio Metro sammen med H.C. Thaugland servere is i barnehagen og starte planleggingen av den nye sjørøverskuta.

Her kan du høre hvordan det hørtes ut da Hege informerte vinnerbarnehagen:

 

Thaugland

 

1.plass: 29,2 % – Karihaugen Barnehage
2.plass: 23,9 % – Store Ljan Barnehage
3.plass: 20,7 % – Lille Langerud Barnehage
4.plass: 13,8 % – Engleslottet Familiebarnehage
5.plass: 12,5 % – Snarøya Barnehage