Mange ble lurt av Hege & Bjørn Ivar!

Skrevet den 1. april 2016
Mange ble lurt av Hege & Bjørn Ivar!

Her kan du høre aprilspøken som ble servert fredag morgen.

I forbindelse med konkurransen Garantert Oppgradert hvor en heldig lytter nå i april vil vinne 90.000 kroner til oppgradering av hjemmet, hadde Hege & Bjørn Ivar besøk av Sigurd Folgerø Dalen fra Oslo Brann og Redning. Temaet var brannsikkerhet og handlet om røykvarslere i hjemmet.

Ny teknologi og LED-batterier som varer livet ut ble presentert og alle som sendte inn SMS skulle få hvert sitt LED-batteri til røykvarsleren. Dette var naturligvis bare tull og tøys! Det finnes jo ikke LED-batterier, du må benytte de vanlige batteriene og bytte dem 1. desember hvert år som før.

Her kan du høre intervjuet med Branninnspektør Sigurd:

 

Konkurransen om å vinne 90.000 kroner til oppgradering av hjemmet er selvsagt ikke noen spøk. Vil du delta i konkurransen så sender du sms GARANTERT til 1938 (1kr). Her kan du lese mer om konkurransen: GARANTERT OPPGRADERT.