We are the world

Skrevet den 19. november 2015
We are the world

Den 7 minutter lange hitten har samlet inn over 63 millioner dollar. 

We-are-the-world-michael-jackson-12999329-1200-800

Michael Jackson og Lionel Richie går gjennom teksten til «We are the world».

Hver fredag kl 13:25 forteller Ronny deg «Historien bak hitten». Denne uken har han gravd opp historien bak «We are the world».

I januar 1985, samme kveld som American Music Awards møttes et stjernelag av Amerikanske artister seg i A&M Recording studio i Los Angeles, på døra inn til studioet hang det en lapp, på den sto det: «Check your ego at the door».

Mannen som var ringmaster i dette sirkuset av superstjerner het Quincy Jones, resultatet ble en 7 minutter lang hitlåt som til dags dato har samlet inn over 63 millioner dollar i kampen mot fattigdom.