Musikalsk mat

Skrevet den 19. november 2015
Musikalsk mat

Ronny får besøk av nybakt vinner av Masterchef, Heine Totland.

– For meg er mat og musikk like sterkt knyttet sammen som mat og vin, sier den nybakte vinneren av årets MasterChef. I boka rocker, danser og synger han seg gjennom sine egne favorittretter, sier Totland.

heine totland

Heine Totland med sine to triumfer fra i år. Masterchef-gullet og hans nye kokebok.

Musikeren og entertaineren Heine er lidenskapelig opptatt av mat – og musikk. På scenen er han et musikalsk fyrverkeri – og det gjenspeiler seg i den nye kokeboka hans, «Mat & Musikk».

– Min jobb er å underholde folk, også med denne boka. Jeg vil formidle en ekte musikalsk matglede! Dette er en ”feel-good”-bok for alle som er glad i både mat og musikk. Jeg lager best mat når jeg er inspirert, og det blir jeg når jeg setter på musikk som passer til den retten jeg skal lage, foteller han.

Hele boka er laget på Heines hjemsted, Bømlo. 50 retter akkompagneres av Heines musikktips – og morsomme, personlige historier om både mat og musikk. Han løfter fram den gode, gamle vinylplata, og han beveger seg gjennom alle musikksjangre på kjøkkenet – fra country til jazz.

Hør deler av intervjuet her: