Hilde skal til Kina!

Skrevet den 30. oktober 2014
Hilde skal til Kina!

– Dæven! Jeg kommer til å føle meg som Godzilla, sier en glad vinner.

hilde radio metro kina

Hilde Waage vant tur til Kina.

Radio Metro og Pizza & Kina Expressen delte i oktober ut Fortune Cookies. I disse var det en kode som kunne være din billett til Kina. Hilde hadde maks flaks da hun ble oppringt av gutta i MetroEttermiddag. Oslo-jenta stakk av med hovedpremien som inkluderer fly tur/retur Oslo – Beijing og 5 netter på hotell i dobbeltrom. Premien har en verdi på inntil 15.000 kroner.

Hilde, som jobber som hjelpepleier ved Akerselva Sykehjem, forteller til Radio Metro at hun gleder seg til å ta med samboer Marita på tur.

– Det blir fantastisk å reise til Kina! Jeg er jo 1,80 over bakken, så jeg kommer til å føle meg som Godzilla, flirer Hilde.

Her kan du høre hvordan Hilde reagerte da hun ble ringt opp av MetroEttermiddag:


banner-pizzakina-fortunecookie2014

MetroEttermiddag og Pizza & Kina Expressen har ved flere anledninger sendt heldige lyttere verden rundt. Annika og Pia har tidligere vunnet tur til Napoli, mens vi sendte Juliane til Chinatown i New York. Torsdag vant Hilde Waage fra Oslo en tur for to til Beijing.