Disse skal til Verona!

Skrevet den 2. mai 2014
Disse skal til Verona!

Nygifte Hans Fredrik og hans gravide kone Camilla skal på tur til Italia.

Hans Fredrik og Camilla fra Spydberg var på campingtur til Bø i Telemark da Ståle fra MetroEttermiddag ringte den inneklemte fredagen.   De nygifte får en romantisk tur for to til Zonin, en av Italias største Prosecco-vingårder. Vi ordner fly, opphold, måltider og tur for to til Verona med besøk på vingården Zonin

– Helt satt ut!

Da Ståle og Christian fortalte gravide Camilla hva hun og hennes mann hadde vunnet kom tårende. En tydelig rørt Camilla fikk problemer med snakketøyet da hun innså at hun og Hans Fredrik endelig skal få dratt på bryllupsreise.

Her kan du høre hvordan de reagerte da MetroEttermiddag overasket de fredag:

 

Romatisk tur

Fortellingen Romeo & Julie er lagt til Verona.

Fortellingen Romeo & Julie er lagt til Verona.

Det er vel neppe noe mer passende for et nygift par å legge turen til nord Italia. Verona er mest kjent som stedet der Shakespeares Romeo og Julie utspiller seg. Dessuten er byen kjent for sitt store romerske amfiteater kalt Arena di Verona, som er over 50 år eldre enn Colosseum i Roma. Den gamle veronesiske, rosafargete marmoren er brukt mye i hele Veneto. Titter man nøye etter når man går i sentrum, kan man finne fossiler av store sneglehus der.

 

 I fjor vant Anne Moen en vintur for to til Rioja i Spania, her kan du høre hvordan det hørtes ut!

poggio