Tok Radio Metro på fersken

Skrevet den 27. februar 2013
Tok Radio Metro på fersken

Jan Roger fikk 1000 kroner da han hørte at vi spilte samme låt to ganger.

Slik ser musikkdetektiven Jan Roger ut. Her fotografert på julebord på Movembers siste dag.

Slik ser musikkdetektiven Jan Roger ut. Her fotografert på julebord på Movembers siste dag.

Radio Metro sin variasjonsgaranti går ut på at vi lover å ikke spille samme artist med samme låt to ganger mellom 9 og 17 på hverdager. Årsaken er at du skal få best mulig musikkblanding gjennom arbeidsdagen. Den første som sier ifta hvis vi bryter garantien får en tusenlapp.

Det gjorde Jan Roger Delbekk fra Råde. Han hører på Radio Metro Oslo/Akershus via nettradio på jobb i Råde kommune. Radio Metro pleier å stå på hele dagen, og dermed klarte han å høre at vi onsdag 27. februar spilte «The September When – Cries like a baby» to ganger. Først kl 9.25, deretter kl 15.48.

Vi gratulerer – og beklager. Men nå er kanskje ikke «Cries like a baby» den verste sangen å høre to ganger?